Choď na obsah Choď na menu

Službeno priopćenje Manchester Uniteda kasno navečer

Manchester United službeno je najavio trogodišnju obnovu ugovora s pomoćnim trenerom Mikeom Phelanom. Njegov ugovor s timom produžen je na lipanj 2024. Mike Phelan, koji je nosio Nogometni Dresovi, također je bio član Manchester Uniteda 1989. Norwich City se pridružio i igrao 146 puta u 5 godina. Ferguson je bio prvi glavni član momčadi Manchester Uniteda koji je osvojio trofej. Njegove počasti uključuju FA kup 1990., Europski kup pobjednika kupova 1991. i Ligaški kup 1992. godine. Champion, prvi prvak Premier lige 1993.

Bilo da se radi o Manchester Unitedu ili Mikeu Phelanu, njihovo izravno prijateljstvo je nerazdvojno. Njih dvoje se mogu ponovno obnoviti. Ovo je rezultat koji većina obožavatelja raduje. Naravno, Mike i Mike nose Dres Manchester United. Phelan se već priprema za sljedeću utakmicu. 16. listopada, nakon povratka s međunarodnog dana utakmica, u subotu, 8. kola Premier lige, Manchester United će gostovati kod Leicester Cityja.